Aanvraag

Rob Hafkamp, uw taxateur sinds 1996

Sinds 1996 zijn wij een erkend, integer en deskundig taxatie- en inspectiebureau. De benadering van onze klanten speelt zich af in een prettige en ontspannen sfeer. Met belangstelling luisteren wij naar je verhaal over je voertuig. Daar nemen we ruim de tijd voor. Hierdoor ontstaat een vertrouwensrelatie die zich vaak uitstrekt over een groot aantal jaren. Je krijgt wat je van ons mag verwachten, een kwalitatief, hoogstaand en deskundig rapport op basis van artikel 7:960 BW.

Persoongegevens


Voertuig gegevens
Extra informatie


* Deze velden moeten ingevuld worden. De informatie die u verstuurt zal vertrouwelijk behandeld worden en alleen worden gebruikt om contact met u op te nemen.

Kosten taxatie: Per 1 januari 2023 kost een taxatie bij de taxateur in Wormerveer € 120,- incl. btw. Een taxatie bij u aan huis kost € 165,- incl. BTW voor het eerste voertuig. Volgende voertuigen op het zelfde adres kosten dan € 120,- incl. BTW per stuk (zie ook onze tarieven). Wanneer u 5 of meer voertuigen op hetzelfde adres te taxeren heeft zijn de kosten €110,- per voertuig.

Het taxatierapport wordt via de email als PDF-bestand naar u gestuurd.

De ervaring leert dat je circa 45 minuten moet reserveren per taxatie. Taxatiekandidaten doen er goed aan om met onderstaande opmerkingen rekening te houden

Per voertuig zijn de volgende zaken van belang om een zo realistisch mogelijke waardebepaling te kunnen verkrijgen

Daarnaast moet in elk geval tijdens de taxatie aanwezig zijn:

Voor de administratieve kant van de zaak is het gewenst dat de taxateur de beschikking heeft over een ruimte met tafel, stoel en stopcontact. De taxateur krijgt van de organisatie de naam, telefoonnummer, e-mailadres en type/bouwjaar van het te taxeren voertuig.

Omdat de taxatierapporten voor het (papieren) kentekenbewijs en de nieuwe Kenteken Card verschillend in opmaak zijn, hoor ik graag over welk kentekenbewijs de eigenaar beschikt.