Diensten

Top-taxatie

Door onze jaren lange ervaring en kennis en kunde op het gebied van het inspecteren van motoren en installaties alsmede het beoordelen van metaal- en kunststofdelen, was het een voor de hand liggende stap om klassieke en moderne voertuigen te gaan inspecteren en daaraan ook een waardebepaling (taxatie) te koppelen.

Wij ontwikkelden een in Nederland unieke inspectie en taxatieprocedure, die onze opdrachtgevers een betrouwbaar en objectief taxatierapport garandeert. Onze rapporten voldoen qua inhoud en uitvoering ruimschoots aan de aanbevelingen van de FEHAC m.b.t. taxatierapporten van oldtimer- en klassieke voertuigen.

Meer informatie

Aankoopkeuring

Hoewel onze standaard taxatie-procedure uitgevoerd wordt op ca. 100 meetpunten, waardoor een betrouwbare en objectieve indruk van het voertuig wordt gegarandeerd, blijven bepaalde zaken aan het oog onttrokken.

In speciale gevallen zoals een aankoopadvies of een contra-expertise kan naast de taxatie een uitgebreide inspectie worden uitgevoerd. Onder andere kunnen wij NDO (Niet Destructief Onderzoek) en VIT (Visuele Inspectie Technieken) technieken op uw voertuig toepassen.

(Contra)expertise

Bewijsvoering schadeclaims

Juridische ondersteuning