Taxatierapport

Het rapport

Het taxatierapport wordt via de email als PDF-bestand naar u en uw assurantieadviseur of verzekeringsmaatschappij gestuurd.

Het rapport bestaat uit de onderdelen:

Op verzoek van opdrachtgevers, assurantie adviseurs en verzekeringsmaatschappijen leveren wij onze taxatierapporten digitaal aan als PDF bestand, het papieren rapport is niet meer. Het PDF bestand laat zich snel en eenvoudig verzenden en kan bekeken worden op de laptop, tablet of smartphone.

Als u een papieren versie wilt kunt u het PDF bestand zelf uitprinten. Het taxatierapport is vormgegeven volgens de huisstijl van Hafkamp Projects BV / De Taxateur en bestaat uit pagina's met een zwarte en een witte achtergrond. De zwarte pagina's geven informatie over de taxatie en de witte pagina's zijn het eigenlijke rapport. Omdat de zwarte pagina's zich wat moeilijker laten uitprinten, adviseren wij u alleen de witte pagina's voor het printen te kiezen.

Voorbeeld taxatierapport 1

Voorbeeld van een taxatierapport in de witte versie met het papieren kenteken, bekijk het rapport via onderstaande gallery of download een pdf-versie.

Voorbeeld taxatierapport 2

Voorbeeld van een taxatierapport in de witte versie met de kenteken card, bekijk het rapport via onderstaande gallery of download een pdf-versie.